Президент Сирії Башар Асад оголосив загальну амністію за військовими злочинами. Це стосується і дезертирів, і ухилянтів від обов'язків, повідомляє ВВС.

Уряд країни вирішив пробачити військовим дезертирам, тим хто ховається від служби і втікачам за кордон. Як заявив президент по місцевому телебаченню, усі звинувачення будуть зняті із порушників.

Військовий конфлікт у Сирії є одним із наймасштабніших у світі. У зв'язку із цим, багато сирійців втекли за кордон, аби уникнути військової служби.

Сирія вже чотири роки веде війну на різних фронтах. Країна намагається зупинити місцевих ісламських повстанців і бореться із "Ісламською державою", яка контролює частину території.

Читайте також: У Тунісі ввели смертну кару за тероризм

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, вчора турецька армія захопила близько 300 бойовиків, причетних до "ІД". Сьогодні уряд Туреччини заявив про наміри і надалі атакувати позиції екстремістів.