Жебрівський сподівається, що побороти контрабанду на Донбасі допоможуть логістичні центри на пунктах пропуску.

Таку думку висловив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. І це допоможе істотно скоротити черги на пунктах в'їзду-виїзду. Про це повідомляє "Обозреватель".

"Економічно невигідно платити дань за перетину лінії розмежування. Звичайно, вирішуватиметься питання з підакцизними товарами, тому що ми не плануємо продавати тютюн і лікерогорільчані вироби", - сказав Жебрівський.

Голова Донецької області сподівається, що завдяки саме цим центрам зменшиться контрабанда, будуть розвантажені контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду та істотно скоротяться черги. До речі за останні часто докоряють Києву міжнародні організації та ОБСЄ.

Читайте також: "На пропуску товарів у зоні АТО заробляють майже всі" - Корчинський

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У зоні проведення спецоперації в Донецькій області співробітники СБУ перекрили канал контрабанди нафтопродуктів з території Російської Федерації.