Мішель Платіні захотів помолодшати, щоб зіграти на чемпіонаті світу з футболу в Росії. Такий комплімент зробив президент UEFA на адресу РФ, де планується провести ЧМ з футболу в 2018 році, передає ТАСС.

"Мені хотілося б помолодшати на 30 років, пройти відбіркові матчі та зіграти на чемпіонаті світу в Росії. Закликаю команди грати собі на втіху. Подаруєте нам незабутні емоції, змусьте нас мріяти!", - говорить Мішеля Платіні.

Сьогодні, 25 липня пройде жеребкування відбірного турніру на чемпіонат світу з футболу-2018.

Читайте також: США озвучили суму, вкрадену чиновниками ФІФА за 19 років

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ проникла інформація, що ЧМ у Росії можуть відібрати у зв'язку з її агресією в Україні, анексією Криму та ін. ФІФА попросила Катар, який прийматиме футбольний турнір у 2022 році, прискорити будівництво інфраструктури до 2018 року. Там хочуть, щоб Катар провів відразу два змагання.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще