Адвокати Надії Савченко не знають, куди відвезли їхню підопічну. Інформація про місцеперебування української льотчиці кардинально різниться.

Захисник Савченко Марк Фейгин розповів, що її доставили в СІЗО-4 Ростовської області у місто Шахти. "Згідно з моїми джерелами, вона вже знаходиться у СІЗО і там для неї готується камера", — сказав Фейгин, передає delo.ua.

Проте інший адвокат Ілля Новіков повідомив, що Савченко, можливо, перебуває в місті Новочеркаськ.

"Омбудсмен Ела Памфілова повідомила сестру Надії Савченко, Віру, про те, що та зараз в СІЗО Новочеркаська", - повідомив він.

А третій захисник Микола Полозов говорить, що у нього інші дані – українка може бути зараз у Ростові-на-Дону.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Закон влаштований таким чином, що людину можуть відвезти із СІЗО і не сказати, куди, тому інформація про місце перебування нашої підзахисної й різниться", — сказав Полозов. Він вважає, що дізнатися справжню інформацію вдасться лише наступного тижня.

Нагадаємо, Савченко була етапована з СІЗО "Матроська тиша" у Москві. Раніше заявлялося, що її відправлять до СІЗО Ростовської області.

Сайт уповноваженої з прав людини в РФ Ели Памфілової повідомив, що Савченко в суботу буде доставлена в СІЗО Ростовської області. 30 липня має відбутися попереднє слухання у її справі в російському місті Донецьк, що в цій же області.

Читайте також: Суд над Савченко зроблять закритим

Нагадаємо, Надію Савченко викрали з території України російські бойовики і звинуватили у вбивстві двох журналістів, які нелегально перебували на Донбасі. Українська льотчиця вже більше року знаходиться незаконно під арештом в РФ.