Графологи, проаналізувавши почерки імператора Олександра I і старця Федора Томського, прийшли до висновку, що вони повністю ідентичні. З цього випливає, що імператор і старець була одна і та сама людина.

Про це пише видання "У Томську", посилаючись на слова президента російського графологічного суспільства Світлани Семенової.

"У мене склалося чітке уявлення, що це одне і те ж обличчя. Домінанти та літерні конструкти почерків ідентичні. Коли йому було 24 роки, ці прикмети і домінанти були так зображені, як і в старця у 80 років, вони були і за розміром навіть ті ж. Графологія з високою ймовірністю дозволяє стверджувати, що це один і той же чоловік", - розповіла вона.

Читайте також: Зречення Миколи ІІ не має юридичної сили - "прокурор" Поклонська (відео)

Семенова почала вивчати рукописи, не знаючи їх авторів. У імператора, за її словами, в почерку чітко виражені "знаки переможця". Такі ж лінії виявлені й у почерку старця.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Імператор Олександр I, згідно з офіційною версією, помер у Таганрозі в 1825 році від гарячки. Пізніше, в 1830-х роках, з'явилася легенда, згідно з якою Олександр I інсценував свою смерть і почав вести усамітнене життя під ім'ям старця Федора Кузьмича. Він помер у 1864 році в Томську.