Правоохоронці затримали одного з ув'язнених, що втекли сьогодні під час етапування в Хмельницькій області.

Про це передає канал 112 Україна.

"Одного підозрюваного вже затримали. У селі, де це відбувалось, люди налякані. Вони бачили, як це все сталося. Ситуація досить критична", - сказала журналістка Аріна Кантоністова.

Також вона зазначила, що наразі у Хмельницькому дуже багато правоохоронців.

Зокрема журналістка повідомила, що поїзд, на якому перевозили ув'язнених, був пасажирським. До нього причепили спецвагон, який прямував зі станції Ларга до Хмельницького.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні в Хмельницькій області під час планового етапування на станції Скибневе здійснили втечу шестеро засуджених.

Чоловіки напали на варту, поранили двох конвоїрів і заволоділи їх табельними пістолетами. Всі працівники міліції підняті за тривогою, в області оголошено план "Сирена" з пошуку та затримання втікачів.

Варто зауважити, що правоохоронці оприлюднили імена і вказали, за які злочини були покарані засуджені.

Дані про втікачів повідомили в прес-службі УМВС України в Хмельницькій області.

Читайте також: Під час етапування шестеро в'язнів поранили військових і втекли

Як зазначили правоохоронці, серед тих, хто втік під час етапування - Денис Кавецький, Олег Гулієв, Вадим Кучменко, Роман Гадзіна, Денис Ничипорук і Володимир Голуб. За наявною інформацією, один з утікачів, Ничипорук, поранений.

За фактом втечі шістьох засуджених у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження.

При цьому військова прокуратура почала провадження стосовно військовослужбовців Нацгвардії, які конвоювали засуджених. Їх можуть звинуватити у недбалому ставленні до військової служби, яке спричинило тяжкі наслідки.