Дві людини постраждали в результаті масової бійки, яка сталася сьогодні вночі на Мачтовій вулиці. Як стало відомо, правопорушники застосували травматичну зброю.

Про це повідомляє Думська.

За словами місцевих жителів, пиятика в одному з будинків тривала безперервно дві доби. Її учасники сильно шуміли, порушуючи громадський порядок. Сусіди викликали міліцію, однак це порушників не зупиняло.

У результаті вночі мешканці вулиці вирішили самостійно заспокоїти молодих людей. Зав'язався конфлікт, який переріс у бійку.

Читайте також: Неповнолітній здійснив замах на життя свого ровесника

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За попередньою інформацією, одна із сторін під час бійки застосовувала травматичну зброю. Після інциденту "месники" зникли.

У результаті конфлікту постраждали двоє чоловіків. На місце події прибули співробітники міліції, лікарі швидкої. Також були присутні активісти патріотичних організацій.

З місця злочину правоохоронці вилучили наркотичну речовину, а також холодну зброю.