У Хмельницькій області 21-річного учасника АТО засудили до 15 років позбавлення волі. Військовослужбовець скоїв умисне вбивство.

Про це повідомляє hronika.info.

У листопаді минулого року військовослужбовець вирішив продати свою земельну ділянку, яку він отримав як учасник АТО. Під час розмови із потенційним покупцем між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку.

В процесі сутички гість, застосувавши прийоми рукопашного бою, убив потерпілого господаря.

"Військовослужбовець викрав із помешкання прикраси, годинник, сумку, кошти у сумі більше 50 тисяч гривень, ключі та технічний паспорт від автомобіля. Аби приховати сліди злочинів, облив бензином квартиру разом із трупом потерпілого та підпалив", - повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Під час обшуку житла засудженого правоохоронці виявили викрадені предмети, понад 300 набоїв різного калібру та вогнепальну зброю. Їх боєць придбав за період перебування в зоні проведення АТО.

Читайте також: Швед вбив росіянку дошкою для серфінгу (відео)

Суд виніс чоловіку вирок у вигляді 15 років позбавлення волі і стягнув 70 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди.