Представники волонтерської групи "Запорізькі кікімори" та вимушені переселенці з Донбасу влаштували в центрі Запоріжжя плетіння маскувальних сіток та костюмів для бійців антитерористичної операції.

За словами організаторів, головна мета акції – сприяти інтеграції біженців із зони конфлікту на сході України до запорізької спільноти та залучення їх до волонтерської діяльності, повідомляє Радіо Свобода.

"Мета – максимально активне спілкування між донецькими і запорізькими. Я думаю, що той, хто сепаратист, у нього рука не підніметься сітку плести. А потім сфотографувати і запропонувати людям показати, де з Донецька, а де з Запоріжжя. Коли люди не зможуть відрізнити, я вважаю, ми свого результату досягли", – розповів один із ініціаторів акції переселенець із Донецька Дмитро Горбачов.

Читайте також: ООН нарахувала 2 мільйони біженців з Донбасу

Наразі в Запорізькій області офіційно зареєстровано понад 64 тисячі переселенців із Донбасу та Криму.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще