24 липня адвокат відомої вінницької дівчини-добровольця Віти Заверухи Віктор Смалій отримав повістку з воєнкомату. Співробітники МВС влаштували чоловіку сюрприз - вони чекали на нього ввечері біля дому, щоб вручити повістку.

Смалій 27 липня мав захищати дівчину в апеляційному суді. Фактично чоловіка закликають до армії за два дні до початку суду. Сам адвокат вважає, що правоохоронці заважають йому вести справу.

"Я, Віктор Смалій, адвокат, веду справи дівчини-добровольця, героя Віти Заверухи, яка в молодому віці пішла на фронт. Правоохоронці намагаються мені всіляко завадити участі в її процесі", - повідомив він у відеозверненні.

Читайте також: "Азов" пікетував посольство Росії: все скінчилось мирно

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, вінничанку Віту Заверуху підозрюють в обстрілі посту ДАІ у Биківні 2 травня та розстрілу правоохоронців у ніч на 4 травня у столиці.