Як повідомляє британське видання The Independent, у 2016 році Об'єднане Королівство може провести референдум щодо виходу зі складу ЄС. Однак, офіційні особи уряду цю інформацію поки не коментують.

Британський уряд оголосив, що у жовтні Консервативна партія організує спеціальний з'їзд, на якому призначить дату проведення референдуму. До можливого розриву відносин із Брюсселем британці мають намір максимально ефективно використати співпрацю.

"За розрахунками прем'єр-міністра, 2016 рік підвищить його шанси розрекламувати досить обмежений в кінцевому рахунку пакет реформ ЄС і виділити економічні ризики, які загрожують Великобританії в разі виходу з ЄС", - пишуть у статті.

Читайте також: Обаму розсмішило запитання "кого бомблять США?" (відео)

Ще на перед проведенням парламентських виборів Девід Кемерон обіцяв провести референдум. Консерваторів не влаштовує великий наплив до країни мігрантів зі Східної Європи, а також обмеження повноважень Королівства у ЄС.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще