Відомому українському телеведучом Майклу Щуру прийшла повістка із воєнкомату. Фото із зображенням повістки журналіст виклав на сторінці Facebook вчора увечері.

Роман Вінтонів, відомий під телевізійним псевдонімом Майкл Щур, розповів, що найближчим часом відправляється у "Десну" на навчання. Журналіста мали забрати ще 22 липня, але він попросив, щоб його залишили зняти останній випуск новин.

"Я їду на навчання. Навчання - це впринципі корисна штука. Взагалі я, якщо чесно, робив би як у Швейцарії - щоб всі проходили військове навчання, а потім повертались додому кожен з гвинтівкою", - пише Щур на Facebook.

Читайте також: Французькі депутати після відвідин Криму стануть персонами нон ґрата

Майкл Щур веде свою передачу про події в Україні "Утеодин". Він є членом української діаспори у Канаді, але повернувся в Україну у 2012 році перед парламентськими виборами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще