В окупованому Севастополі, півсотні підлітків з Санкт-Петербурга відвезли до лікарні з ознаками харчового отруєння. Вони скаржилися на головні болі, нудоту і запаморочення.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Життю дітей нічого не загрожує. У них взяли аналізи, причину погіршення стану встановлюють", - розповіла віце-прем'єр уряду Росії Ольга Голодець.

Читайте також: Понад півтори тисячі філіппінців отруїлися цукерками

Згідно з інформацією, вік постраждалих - від 13 до 17 років. Вони приїхали на практику, імовірно, отруїлись по дорозі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Вони їхали два дні в плацкартному вагоні, вчора після приїзду вечеряли в одному з кафе", - сказав так званий "губернатор" Севастополя Сергій Меняйло.

Нагадаємо, 22 липня, після весілля у сільському кафе в Житомирській області з гострим отруєнням госпіталізували 68 гостей.

Четверо дітей були госпіталізовані до Житомирської дитячої обласної лікарні, ще 8 дорослих звернулись по медичну допомогу до стаціонарів Житомира.

Пізніше у селищі Левків виявили ще 56 хворих, у тому числі 14 дітей.