Найбагатший клуб Франції - "Парі Сен-Жермен" цього літа намагався придбати нападаючого мадридського "Реала" Кріштіану Роналду.

Королівський клуб відхилив пропозицію парижан про трансфер португальця в розмірі 120 мільйонів євро, повідомляє As з посиланням на близькосхідні видання.

Після того, як УЄФА послабив обмеження французького клубу в плані витрат, власник "ПСЖ" - Qatar Investment Authority був готовий виділити необхідні гроші на трансфер.

Читайте також: Коноплянка гратиме у Севільї під 22 номером

Президент "ПСЖ" Нассер Аль-Хелайфі зустрівся з главою "Реала" Флорентіно Переса, який вказав на те, що в контракті Роналду прописана сума відступних у розмірі мільярда євро.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, що на сьогодні найбільшим трансфером в історії футболу був перехід валлійця Гарета Бейла з "Тоттенхема" в "Реал" за 100 мільйонів євро в 2013 році. Сам Роналду шість років тому перейшов у "Реал" з "Манчестер Юнайтед" за 94 мільйони євро.