Депутати від фракції "Республіканці" негативно віднеслись до поїздки своїх депутатів до окупованого півострова. Проте офіційних засуджень від їхнього лідера поки не пролунало.

Французькі парламентарі вважають непотрібними поїздки до Криму, однак жорстких засуджень почуто не було. "Республіканці" намагаються зберігати із Росією хороші стосунки.

Лідер фракції правлячої у парламенті партії "Соціалістів" Бруно Лє Ру більш рішуче виступив щодо кримської зустрічі. Він назвав "ганьбою" той факт, що офіційні представники Франції поїхали до Криму, не домовившись про зустріч із українською стороною.

Ніколя Саркозі, який є лідером республіканської фракції, наразі цей візит не прокоментував. Нещодавно деякі республіканці заявляли, що колишній президент також має намір відвідати Крим.

Читайте також: Обаму розсмішило запитання "кого бомблять США?" (відео)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

МЗС України найближчим часом звернеться до СБУ із проханням заборонити усім французьким візитерам Криму в'їзд на материкову частину України.