На одному з тренувань іспанської "Севільї" новачок команди Євген Коноплянки на очах уболівальників забив надзвичайно красивий гол. Він закинув м'яч "за комірець" воротареві клубу. За свою майстерність футболіст отримав порцію оплесків від одноклубників та глядачів.

25-річний український півзахисник вибрав собі ігровий номер у "Севільї". Його в понеділок офіційно представили як нового гравця іспанського клубу. Футболіст виступатиме під 22-м номером.

Усі номера у "Севільї" від 1 до 21 вже зайняті. А 16 номер довічно закріплений за померлим іспанцем Антоніо Пуертою.

"Буду грати під 22-м номером. Як казав ведучий Домашнього Лото – "гуси лебеді", - зазначив Коноплянка.

Читайте також: Коноплянка в "Севільї": поки без номера, але "Реал" і "Барсу" вже хоче перемагати (відео)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі сподівається, що Коноплянка швидко адаптується в команді. Він запевнив, що клуб зробить все можливе, щоб гравець почував себе комфортно.

Нагадаємо, у "Севільї" Коноплянка отримуватиме 2,5 млн. євро на рік. Таку ж суму він отримував, коли грав за дніпропетровців. "Дніпро" отримає 40 відсотків від подальшого продажу Коноплянки в інший клуб.