Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі вважає, що на українській сцені немає місця виконавцям, які виправдовують російську агресію щодо України і дружать з Рамзаном Кадировим.

Своє обурення щодо запланованого в Одесі концерту російського репера Тіматі керівник області Саакашвілі висловив у Facebook. Він здивований, що цього виконавця взагалі могли запросити до міста.

"Не розумію, як могли запросити Тіматі, який повністю виправдовує російську агресію та називає Україну "молодшим братом", який запив та почав вживати наркотики. Не кажучи вже про те, що це друг Кадирова, у якого руки по лікоть у крові українців на Донбасі", - написав Саакашвілі.

Читайте також: "Питання мого громадянства надумане олігархами" - Саакашвілі

Голова Одеської ОДА додав, що вітає приїзд російських туристів до Одеси і був би щасливий побачити там Макаревича, ДДТ, Земфіру, які відкрито підтримували Україну.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Буду наполегливо радити прикордонній службі не впускати прибічників Путіна на вільну українську землю", - наголосив Саакашвілі.