Поширена деякими ЗМІ інформація щодо відведення підрозділів батальйону "Азов" і "Айдар" з позицій поблизу Широкино, що на Луганському напрямку, не відповідає дійсності.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Дана інформація поширюється з метою дискредитації сил АТО та розпалювання панічних настроїв у суспільстві. Акцентуємо увагу: йде планова ротація зазначених підрозділів", - підкреслили в прес-службі.

Також у штабі відзначають, що на позиції батальйону "Азова" заступає одна з найбільш боєздатних військових частин морської піхоти. Позиції підрозділу "Айдар" займають підрозділи механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил.

Читайте також: Бойовики 75 разів обстріляли українські позиції - прес-центр АТО

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Жодний підрозділ сил АТО не залишив своїх позицій і ніякої здачі населених пунктів не відбувається", - зазначають у штабі АТО.

Крім цього прес-центрі повідомляє, що "Азов" і "Айдар" здійснюють планову ротацію для того, щоб підвищити боєздатність цих підрозділів. Також проведуть переозброєння бійців, доукомплектування та бойове злагодження.