Голова Харківської облдержадміністрації Ігорь Райнін не пройшов процедуру громадської публічної люстрації, яку ініціювала Харківська Люстраційна палата - повідомляє УНН.

"Виходячи з того, що голова Харківської ОДА Ігор Райнін, не дивлячись на неодноразові письмові звернення Харківської громадської люстраційної Палати, не виявив відкритості та не скористався можливістю відкритого діалога з громадськістю, журі прийняло рішення, що Ігорь Львович не пройшов процедуру громадської люстрації" - озвучили на засіданні громадського журі.

Після прийняття на посаду голови Харківської ОГА Райнін погодився пройти процедуру люстрації та оприлюднив власноруч заповнену люстраційну заяву.

В ній він описав повний перелік відповідей про його попередню діяльність, майновий стан, бізнес та участь у протиправних діях.

Як повідомили громадські активісти, Райнін 6 місяців не знаходив часу на громадське журі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пояснив це тим, що багато працює і не може зустрітись ні з харків'янами ні з люстраційною комісією.

Читайте також: Скандального Терещука після люстрації повернули на посаду