Став відомий календар кваліфікації футбольного ЧС-2018 у групі I, в якій виступає збірна України.

Перший матч українська команда проведе вдома 5 вересня 2016 проти Ісландії. Останній матч - 10 жовтня 2017 проти Хорватії збірна України також проведе вдома, пише офіційний сайт ФФУ, який дає повний календар матчів нашої збірної у відборі на ЧС-2018.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко поділився враженнями про результати жеребкування ЧС-2018.

Читайте також: Хорватія, Ісландія, Туреччина, Фінляндія - наші суперники у відборі ЧС-2018

"У нашій групі немає явного аутсайдера, як і явного фаворита. Всі пам'ятають, на що здатні збірні країни, з якими нам доведеться боротися за вихід на ЧС-2018", - сказав він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Збірні Хорватії та Ісландії це топ-команди в останні роки. Обидві збірні лідирують у свої групах у відборі Євро-2016. У збірній Туреччині зараз зміна поколінь, і ця команда також буде претендентом на вихід з групи. А що стосується Фінляндії, то ця збірна завжди відбирала очки у фаворитів європейського футболу", - пояснив президент ФФУ.