У Чернігові затримали заступника голови Дніпропетровської області Гліба Пригунова.

Про це повідомив один з кандидатів у народні депутати по 205 виборчому окрузі Геннадій Корбан на прес-конференції, передають "Події і коментарі".

Пригунов, за його словами, побив дівчину-соціолога. Вона проводила екзит-пол від імені компанії "New Image Marketing Group".

"Я сам був присутній в той момент, коли Пригунов, діючий замгубернатора від БПП, вдарив дівчину", - сказав він.

Корбана зазначив, що на місце події приїхали президент Федерації футболу Андрій Павелко та нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Анатолій Матвієнко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Від Авакова вимагають розслідувати появу псевдожурналістів у Чернігові (фото)

Народні обранці намагалися визволити Пригунова. Однак його забрали правоохоронці після того, як радикали та представники "УКРОПу" почали наполягати на цьому. Постраждала також написали заяву до міліції.

Нагадаємо, сьогодні у Чернігові в 205 окрузі проходять проміжні вибори народного депутата. Основна боротьба в ході виборчої кампанії йшла між екс-заступником голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Геннадієм Корбаном та пропрезидентським кандидатом Сергієм Березенко, який є керівником Державного управління справами.