Прес-секретар російського посольства в Києві Олег Гришин розповів, що ніхто не надсилав їм повідомлень про затримання майора збройних сил Російської Федерації в зоні проведення спецоперації в Україні.

"Офіційних повідомлень на цей рахунок ми поки не отримували", - заявив Гришин.

Читайте також: Путін оголосив мобілізацію - РНБО

Нагадаємо, що раніше в українських ЗМІ з'явилася інформація про затримання 25 липня на території країни російського військовослужбовця. Працівники прикордонної служби зупинили "КАМАЗ", в якому перевозили боєприпаси.

Пасажир і водій вантажівки воювали на стороні так званої "Донецької народної республіки". Правоохоронці встановили, що один з них є кадровим військовим Збройних сил Росії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На допиті чоловік сам зізнався, що він російський майор, і перебуває в Україні з 5 березня. Він також розповів, що російське командування вигадує інші прізвища для своїх військових, коли відправляє їх воювати на Донбас.