Під час параду військово-морських сил Росії, що проходив сьогодні в окупованому Севастополі, стався черговий неприємний інцидент з російською зброєю.

Глядачі, які зібралися в акваторії Севастопольської бухти, зафіксували на відео момент невдалого запуску ракети з одного з кораблів.

"Це косяк! Ракета розвалилася!", - прокоментували очевидці провальний пуск.

Одна з частин ракети приземлилася недалеко від корабля, друга полетіла в небо і розпалася. Жертв серед глядачів, на щастя, немає.

Нагадаємо, сьогодні в анексованому Севастополі пройшов морський та авіаційний парад. Він присвячений святкуванню Дня військово-морського флоту Росії та Дня парашутиста.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Борт командувача російського Чорноморського флоту пройшов повз вишикувані строєм кораблі та привітав їх команди.

Читайте також: Фрегат "Сагайдачний" "потопив" субмарину умовного супротивника (фото)

Після цього відбулося авіаційне шоу. В ньому брали участь декілька літаків, а також вертольоти різного класу. Після цього організували постановка театралізованого артилерійського бою.

Парад також пройшли морські буксири, шлюпки і вітрильні яхти. Завершився він груповим стрибком парашутистів.

Для перегляду параду на набережній організували амфітеатр. Проте пропускали в цю імпровізовану VIP-зону тільки за перепустками.