Під час параду військово-морських сил Росії, що проходив сьогодні в окупованому Севастополі, стався черговий неприємний інцидент з російською зброєю.

Глядачі, які зібралися в акваторії Севастопольської бухти, зафіксували на відео момент невдалого запуску ракети з одного з кораблів.

"Це косяк! Ракета розвалилася!", - прокоментували очевидці провальний пуск.

Одна з частин ракети приземлилася недалеко від корабля, друга полетіла в небо і розпалася. Жертв серед глядачів, на щастя, немає.

Нагадаємо, сьогодні в анексованому Севастополі пройшов морський та авіаційний парад. Він присвячений святкуванню Дня військово-морського флоту Росії та Дня парашутиста.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Борт командувача російського Чорноморського флоту пройшов повз вишикувані строєм кораблі та привітав їх команди.

Читайте також: Фрегат "Сагайдачний" "потопив" субмарину умовного супротивника (фото)

Після цього відбулося авіаційне шоу. В ньому брали участь декілька літаків, а також вертольоти різного класу. Після цього організували постановка театралізованого артилерійського бою.

Парад також пройшли морські буксири, шлюпки і вітрильні яхти. Завершився він груповим стрибком парашутистів.

Для перегляду параду на набережній організували амфітеатр. Проте пропускали в цю імпровізовану VIP-зону тільки за перепустками.