Канадські таксисти збирають колективний позов на американський сервіс замовлення таксі Uber. Водії мають намір відсудити 307 млн доларів.

Окрім позову працівники місцевих таксі вимагають заборонити діяльність компанії на території штату Онтаріо. Канадці вважають, що сервіс онлайн-сервіс здійснюють незаконну діяльність. Річ у тім, що таксисти, які працюють в Uber не мають ліцензій.

Керівництво компанії запевняє, що вони працюють у рамках закону, а їхня діяльність повністю відрізняється від звичних таксі.

Компанія Uber пропонує клієнтам замовляти таксі, яке є найближчим від початкового пункту. Ціна на такі послуги значно нижча, ніж у звичайних таксистів. Також клієнти можуть знаходити попутника і ділити з ним вартість проїзду.

Читайте також: Pearson продає The Economist слідом за Financial Times

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сервіс Uber має намір запустити свої послуги в Україні.