Священик Московського патріархату повінчав учасницю банди бойовиків "ЛНР" "Зоря" з російським найманцем з Петербурга. Чеку від гранат вони використовували, як обручки, передає сайт сепаратистів "ЛуганскІнформЦентр"

Мешканка Станично-Луганського району Луганської області з позивним "Ангара" пішла від чоловіка і обвінчалася в церкві Московського патріархату з російським найманцем з позивним "Дон".

Бойовик кинув якийсь бізнес в Петербурзі. З липня минулого року він займається бандитизмом під Луганськом. "Дон" створював ударний протитанковий підрозділ, а заміжня "Ангара" потрапила до нього в штаб.

Між ними зав'язалися романтичні стосунки, а пізніше вони повінчалися в Миколаївському соборі міста Луганська.

Читайте також: У донецьких супермаркетах людей насильно записують в "ДНР"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нареченій пошили весільний корсет з камуфляжної тканини. Замість обручок при вінчанні в церкві вони використовували чеку від гранати.

Священик, у свою чергу, був не проти такої заміни.

Нагадаємо, священики Московського патріархату не захотіли проводити спільний молебень з капеланом Київського патріархату на річницю визволення Лисичанська Луганської області від проросійських окупантів. Вони змушені були піти під тиском людей, які прибули на захід.