Одеський клуб "Ібіца" скасував концерт російського репера Тіматі у зв'язку з позицією губернатора регіону Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляється на сторінці клубу в Facebook в неділю, 26 липня.

Раніше губернатор на своїй сторінці заявив, що не розуміє, як клуб міг запросити Тімaті через його позиції щодо України. Саакашвілі повідомив, що буде "настійно рекомендувати" прикордонній службі не пускати репера в країну.

Читайте також: Саакашвілі обіцяє не пускати в Одесу "друга Кадирова" Тіматі

Концерт був запланований на 21 серпня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тіматі протягом багатьох років проводив свої концерти в нашому клубі, і, запрошуючи його в цьому році, ми не розглядали політичного підґрунтя його виступу. Ми з розумінням і повагою ставимося до вашої думки. Концерт Тіматі в клубі "Ібіца" буде скасовано", - йдеться в повідомленні клубу, адресованому Саакашвілі.