Сьогодні ввечері донецька футбольна команда "Шахтар" вирушила до Стамбулу, де відбудеться перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з турецьким футбольним клубом "Фенербахче".

Виліт у міжнародному київському аеропорту "Жуляни" затримали на годину – турецький літак був перевантажений. Близько двох годин триватиме переліт для "гірників". Тобто сьогодні ввечері "Шахтар" вже дістанеться аеропорту імені Сабіха Гекчена у Туреччині.

Головний тренер донецької команди Мірча Луческу на першу гру з "Фенербахче" везе 23 гравця із 28-ми, яких було заявлено на 3-й кваліфікаційний раунд. Не гратимуть з "Фенербахче" цього разу: Сарнавський, Матвієнко, Кривцов, Нем та Гринь.

Традиційні для єврокубків передматчеві прес-конференції та відкриті тренування команди проведуть вже завтра. А перший матч відбудеться у вівторок, 28 липня.

Читайте також: Якщо "Фенербахче" вимкне Тейшейру, "Шахтарю" буде важко - Ребров

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що для "гірників" турецький "Фенербахче" є серйозним суперником. Мірча Луческу особисто зазначив, що не хотів би грати з цією командою у першій грі відбору. Але за фатальним збігом обставин на жеребкуванні виявилося, що саме турки стануть першими суперниками донеччан.