Зловмисник пояснив правоохоронцям свій вчинок тим, що хотів дістати гроші на проїзд.

Про це повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ у Черкаській області.

До Канівського міського відділу міліції звернувся 20-річний житель міста з повідомленням про крадіжку. Він розповів, що залишив велосипед біля магазину. Однак коли повернувся, то побачив , що той зник. Сума збитків від крадіжки становить дві тисячі гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Вони переглянули камери відеоспостереження та встановили прикмети зловмисника.

Правоохоронці, після спілкування з очевидцями крадіжки, з'ясували у якому напрямку зник крадій. Його знайшли за місцем проживання.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: У Дніпропетровську жінка сама затримала злодія і здала його в міліцію

Хлопець розповів працівникам міліції, що мешкає в Києві, а на літні канікули приїхав до своєї бабусі в село. Проте йому не вистачило грошей, щоб купити білет з Канева до села. Тому він вирішив викрасти велосипед, який стояв без нагляду біля супермаркету.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цим фактом за статтею Кримінального кодексу "крадіжка".

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.