Глава Одеської обладміністрації Міхеїл Саакашвілі обіцяє реформи на Одеській митниці. Вони дозволять перекрити контрабанду за 100 днів.

Про це він заявив на спільній прес-конференції з главою Державної фіскальної служби Романом Насирова, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми зробили разом план і протягом близько 100 днів майже повністю зможемо перекрити контрабанду в Одеській області. Для цього ми будемо створювати зони митного оформлення в Одеському та Іллічівському портах, приберемо звідти всі суміжні служби, крім митників і прикордонників ", - підкреслив Саакашвілі.

Губернатор також обіцяє домогтися того, щоб час оформлення вантажів скоротилася до 15 хвилин і оглядалися 5% -7% вантажів.

Читайте також: Саакашвілі обіцяє не пускати в Одесу "друга Кадирова" Тіматі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Саакашвілі має намір повністю оновити нинішній штат митниці.

Новий митний термінал в Одесі, за словами голова Одеської облгорадміністраціі, відкриється в листопаді цього року.

Нагадаємо, Саакашвілі обіцяв провести прозорий конкурс на посаду глави Одеської митниці. Відомство, за його словами, допоможуть реформувати США.