У Києві, по території Національного природного парку "Голосіївський розробили спеціальний маршрут для велосипедістів.

Про це повідомила асоціація велосипедистів Києва.

"Маршрут розробляли протягом останніх трьох місяців. Над ним працювали спільно велосипедисти та мешканці Голосіївського району на території лісу та прилеглих територій - ВДНГ, Астрономічної обсерваторії тощо", - розповіли у прес-службі асоціації.

Читайте також: Велопарковки з'явились на столичній Поштовій площі (фото)

Адміністрація парку планує узгодити схему із власниками прилеглих територій задля організації єдиної мережі рекреаційних велошляхів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Наразі Асоціація велосипедистів Києва обговорює можливість участь ініціативи "Агенти змін" у розробці варіантів маркування маршрутів та організації навігації на усіх маршрутах.

У соціальних мережах неоднозначно реагують на новину. Користувач Facebook Богдан Тодчук вважає, що такий маршрут розробили давно.

"Мені не подобається слово "велосипедисти" в цій новині. Треба якось конкретніше відзначити. Я знаю багато велосипедистів, а може набратися ще більше, які вже років як з 10 розробили велошляхи тут. Якось нечесно брати на себе таку заяву", - написав він.