Станом на 8:28 ЦВК опрацювала 75,9% протоколів дільничних виборчих комісій на проміжних виборах народного депутата України на 209-му окрузі в місті Чернігів .

Про це повідомляє УНІАН.

"За кандидата в нардепи від блоку Петра Порошенка Сергія Березенко проголосували 36.14% виборців, кандидата від "Кропу" Геннадія Корбана підтримали 14.79% виборців", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Вибори у Чернігові: екзит-поли оприлюднили різні дані голосування

Натомість, за результатами трьох з чотирьох екзит-полів перемагає Геннадій Корбан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зокрема, згідно з даними екзит-полу New Image Marketing Group, Корбан лідирує на виборах в 205-му окрузі з 33% голосів. Згідно опитування центру SOCIS, його опонент Березенко набрав 31,4%.

Згідно інформації екзит-полу організації "Доброчин", Корбан є лідером в 205-му окрузі з 22,8% голосів.

"Це триває війна екзит-полів. Треба спокійно дочекатися результатів підрахунку голосів. Треба набратися терпіння", - прокоментував різні дані езит-полів Корбан. За його прогнозами, його перемога в районі 5% не більше.

За словами Сергія Березенка, на виборах у Чернігові була застосована велика кількість брудних технологій, але він вважає вибори такими, що відбулися.