Вночі на околиці села Кряківка в Новоайдарському районі на Луганщині українські бійці виявили диверсійно-розвідувальну групу терористів і вступили з ними в бій.

"Бойовики відкрили вогонь з РПГ-26 по мікроавтобусу 24-го окремого штурмового батальйону" Айдар ". За розпорядженням командира бригади ЗС України група розвідників попрямувала до місця зіткнення. Під час її підходу виявили групу з 6-8 чоловік. Розвідники відкрили вогонь і почали переслідування", - повідомили в прес-центрі АТО.

Читайте також: Вночі бойовики встановили рекорд обстрілів з важкого озброєння

"Адепти "русского мира" втекли, кинувши в паніці на місці бойового зіткнення майно, боєприпаси і засоби ураження, які і виявили українські військовослужбовці", - додали в Штабі.

Також у прес-центрі відзначили, що ніхто з особового складу батальйону "Айдар" та підрозділів розвідників ЗС України не постраждав.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, на Донбасі бої помітно активізувалися. Наші військові повідомляють, що бойовики знову ведуть обстріли "Градами".