У Яворові Львівської області тривають масштабні багатонаціональні навчання Rapid Trident 2015. Вони почалися 20 липня та фінішують 1 серпня.

Про це повідомляє УНІАН.

"У навчаннях беруть участь понад 1,8 тисяч військовослужбовців з 18 країн світу. Найбільша група - українська. Вона складає близько 800 офіцерів і курсантів. Серед іноземних учасників найбільшою є американська група - близько 500 осіб", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Фрегат "Сагайдачний" "потопив" субмарину умовного супротивника (фото)

Основні напрямки маневрів наразі - військова тактика, робота артилерії, рукопашний бій, перша медична допомога.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Загальною метою навчань є підготовка штабів та підрозділів багатонаціональної бригади до оборонної операції, з використанням досвіду проведення АТО на сході України.

Навчання проводять на різних ділянках військового полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ.