У Стамбулі продовжують протестувати проти військових ударів по території Сирії та Іраку.

У столиці Туреччини третій день проходять мітинги, передає Російська служба ВВС.

Напередодні у Стамбулі в ході чергової облави на протестувальників загинув поліцейський. Офіцер турецької поліції Мухаммет Фатіх Сівірі намагався провести арешт, коли його поранили в груди.

Рана виявилася смертельною.

Також повідомляється, що безлади почалися в п'ятницю, 24 липня, після того, як під час поліцейського рейду убили одного з політичних протестувальників.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: У Тунісі ввели смертну кару за тероризм

При цьому поліцейські здійснюють облави не тільки на прихильників екстремістського угрупування "Ісламська держава", яке звинувачують у вибуху в турецькому місті Суруч на кордоні з Сирією. Також поліцейські заарештовують і членів курдської сепаратистської групи "Робоча партія Курдистану".

Боротьбу Туреччини з бойовиками збираються обговорити на терміновій нараді НАТО, яке відбудеться 28 липня. Ці консультації викликані серйозністю ситуації, що склалася після "жахливих терактів останніх днів", відзначили в Північноатлантичному альянсі.