Нацгвардійці показали у Мережі свої тренування – десантування з гелікоптера, захоплення будинку та стрільби з гранатомету.

Як виявилося, це були показові навчання на полігоні, що у Нових Петрівцях на Київщині.

"На відео бійці першої бригади оперативного призначення. Це все хлопці, які були призвані на строкову службу біля двох місяців назад. І ось яких результатів вони змогли досягти за цей короткий термін", - розповідає "Знай" начальник групи зв'язків з громадськістю та ЗМІ Північного ОТО підполковник Євген Роженюк.

Як розповів офіцер, зараз строковики продовжують навчання. "На фронт не відправляють строковиків. Тільки у разі напруження переговорів і тільки за згодою зі солдатом", - говорить Роженюк.

Читайте також: Спецназ Нацгвардії показав, як десантується з гелікоптера (відео)

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

В Україні створюються потужні професійно підготовлені мобільні підрозділи спеціального призначення і швидкого реагування. Вони зможуть дати відсіч як зовнішньому, так і внутрішньому ворогу. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов після військових навчань одного зі спецпідрозділів Національної гвардії на полігоні в Нових Петрівцях.