Трьох туристок з Тюмені викрили в крадіжці у п'ятизірковому готелі на турецькому курорті Анталья.

Росіянки серед іншого спробували викрасти з турецького готелю ще й кілька літрів коньяку. Про це повідомив портал Mynet.

Як пише видання, покоївка виявила пропажу майна готелю з номера постояльців – російських туристок, які вже збирались додому. Тому адміністратори вирішили перевірити їхні речі перед виїздом з готелю.

Всі зниклі предмети знайшли у валізах мандрівниць. Схоже, що відпочиваючі хотіли забрати з собою все, що знаходилось в номері і поміщалось у валізу. В них знайшли кілька літрів коньяку, 50 пакетиків чаю, шампуні і гелі, фрукти, рушники, столові прилади і багато іншого.

В результаті туристкам довелося заплатити за виявлені у них викрадені речі. Щоправда, конкретну суму видання не уточнює. Зазначається лише, що керівництво готелю не стало викликати поліцію.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", турецькі правоохоронці затримали трьох туристів з Росії, які незаконно проникли на територію готелю та випили велику кількість безкоштовних алкогольних напоїв.