Ніхто в світі не буде вступати з Росією у відкритий конфлікт, щоб повернути Крим Україні.

Таку думку висловив заступник голови Європейського парламенту Александер Ламбсдорф, передає DW. "Потрібно визнати реалії сучасної міжнародної політики. Ніхто не готовий йти на силовий конфлікт з Росією, щоб повернути Крим", - сказав політик.

При цьому він зауважив, що ніхто в ЄС не визнає, що Крим - це російська територія. Однак політики просто не бажають ескалації насильства.

Також Ламбсдорф висловив великі сумніви, що НАТО має намір захищати Україну. "Я бачу готовність стабілізувати ситуацію в Україні, сприяти її демократичному розвитку, її економічному зростанню", - зазначив політик в питанні Україна-Альянс.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кремлівським пропагандистам на включеному Кримському півострові суттєво урізали зарплати.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще