Завершився чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное серед юніорів та молоді до 23-х років, який проходив у Португалії.

Українські спортсмени здобули три золоті, три срібні та три бронзові медалі, повідомляє Федерація каное України.

В заключний день змагань українські веслувальники завоювали медалі у шести видах програми.

Зокрема, молодіжна каное-четвірка у складі Дмитра Янчука (Хмельницький), Ельнура Ахадова (Южне), Михайла Мандзюка (Івано-Франківськ) та Тараса Міщука (Львів) завоювала "золото" на дистанції 500 метрів.

Каноїстка Людмила Лузан з Івано-Франківська стала чемпіонкою світу в юніорській каное-одиночці на цій же дистанції, додавши цю нагороду до "срібла" в спринті, яку завоювала в ранковій сесії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Турнір в Стамбулі завершився подвійною перемогою українок

Дві нагороди в активі байдарочника з Обухова Івана Семикіна – "бронза" в "одиночці" та "срібло" з Даніїлом Кузьміним в "двійці".

Також срібні медалі в активі юніорського квартету-каноїстов – южненця Борислава Бизу, двох ковельчан Богдана Чабана та Віктора Свиридюка, а також херсонця Олексія Колядича.