Матері та дружини військовозобов'язаних чоловіків села Давидківці Чортківського району Тернопільщини проти того, що їхні сім'ї залишать без годувальників.

Про це повідомили у Чортківській районній державній адміністрації.

До голови РДА Михайла Сташківа звернулися стурбовані жінки села. Вони обурені тим, що після вручення повістки їхніх чоловіків та синів мобілізують та відправлять до зони АТО.

Голова районної адміністрації заспокоїв їх, адже вручення повістки не означає, що чоловіка відразу заберуть у зону проведення спецоперації.

"Будуть мобілізовані лише ті, хто має потрібні військово-облікові спеціальності та затребувані у лавах Збройних сил України. Лише після проходження ретельного медичного огляду кожного потенційного захисника Вітчизни направляють у військові частини та навчальні центри для поновлення практичних навичок відповідно до військово-облікової спеціальності", - каже Сташків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Сьомої хвилі мобілізації цьогоріч не буде - Генштаб

Він також додав, що новопризвані замінять особовий склад, який призвали під час попередньої хвилі мобілізації.