Генеральна прокуратура Росії під час перевірки будівництва космодрому "Восточний" виявила розкрадання, збиток від яких склав 7,5 мільярда рублів.

Про це повідомляє ТАСС в понеділок, 27 Липні

"Встановлено факти розкрадань, збиток від яких склав майже 7,5 мільярда рублів", - повідомив на колегії генпрокуратури глава відомства Юрій Чайка. За його словами, прокуратура перевірила 250 організацій, які пов'язані з будівництвом космодрому в Амурській області, В яких організаціях допустили розкрадання, він не уточнив.

Читайте також: Будівельники космодрому оригінально звернулись до Путіна (фото)

Під час виступу Юрій Чайка також повідомив, що на космодромі "Восточний" погасили борг по зарплаті будівельникам, який склав 50 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Росії розслідують кілька кримінальних справ, пов'язаних з будівництвом "Восточного". Так, в 2015 році, зокрема, порушили справи про розкрадання 106 і 300 мільйонів рублів, розтраті 50 мільйонів. Скільки всього справ пов'язаний з "Восточним", поки невідомо.

На космодромі "Восточний" у березні 2015 року будівельники оголосили страйк через те, що їм перестали платити зарплату, у квітні будівельники попросили допомоги у Володимира Путіна.