27 липня підприємці ялтинського речовому ринку організували протестний мітинг проти реконструкції торгових площ перед будівлею адміністрації.

Про це повідомляє місцеве видання "ЮгЯлта".

"Головні аргументи мітингувальників - побоювання втратити робочі місця і залишитися без засобів до існування", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Кобзон пропонує збирати гроші не на хворих дітей, а на Крим (відео)

На мітинг вийшло близько трьохсот осіб, серед них і представники деяких міських громадських організацій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Згідно інформації, "влада" окупованої Ялти постійно піднімала питання необхідності реконструкції і навіть перенесення цього ринку. Тим не менш, підприємці почали висловлювати свій протест тільки тепер.

Видання, посилаючись на власні джерела, розповіло, що серед самих мітингувальників немає єдиної думки про сформовану ситуацію.

Нібито, є значна група підприємців, які підтримують реконструкцію і вважають, що ринок далі не може працювати в тому вигляді, в якому він сьогодні існує.