Співробітники Служби безпеки України затримали чотирьох мешканців Одеської області під час спроби збути велику кількість боєприпасів.

Як повідомляє прес-служба СБУ, боєприпаси потрапили на Одещину з зони проведення антитерористичної операції.

"Співробітники спецслужби вилучили шість гранат РПГ-5 та Ф-1, три гранати для підствольного гранатомета, 200-грамову тротилову шашку з електронним детонатором та майже 8 тисяч патронів різних калібрів", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Російський офіцер привіз на український блок-пост КамАз боєприпасів (фото)

СБУ відкрила кримінальне провадження. Силовики намагаються встановити всіх причетних до організації та функціонування каналу постачання боєприпасів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, на минулому тижні співробітники СБУ затримали в Одесі чотирьох громадян, у яких вилучили п'ять гранатометів, боєприпаси та вибухівку. Лише патронів у них було 15 ящиків.