Адміністрація соціальної мережі Facebook не хоче блокувати сторінку відомого терориста "Гіві".

Докази цьому надав "Новый регион".

Блоггер Костянтин Катишев заявив, що адміністрація соціальної мережі не бачить в діяльності донецького терориста нічого страшного. У відповідях на його численні докази про зверстава і злочини бойовика "Сомалі" присутня лояльність його персоні.

Михайло Толстих, більш відомий як "Гівік" зареєстрований у Facebook як "громадський діяч". Адміністратори мережі відзначають, що в його діях немає нічого, щоб "розпалювало національну ненависть і ворожнечу".

"Судячи з усього, адміністрації ФБ цього достатньо, щоб закривати очі на діяльність людини, що потрапила до списку санкцій Євросоюзу ще в лютому 2015 року. Всі мої спроби поскаржитися на сторінку, що рекламує відомого садиста і командира банди" Сомалі ", а також окремі матеріали, опубліковані на ній, ні до чого не привели ", - пише він.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Терорист Гіві керував атаками на українських військових у Донецькому аеропорту.

Читайте також: Українські акаунти блокують законно - Facebook

Нагадаємо, що адміністрація Facebook заблокувала офіційну сторінку полку "Азов", а також "Укроп". Український літератор Андрій Бондар, нардеп Борислав Береза ​​та журналіст Юрій Бутусов вирішили подати до суду на адміністрацію соціальної мережі. Причиною позову є шкода, заподіяна репутації за блокування. Також публікацію "телеканалу 24" видалили через цитати Леся Подерев'янського.