Кандидат в депутати на 205 окрузі у Чернігові Геннадій Корбан заявив, що не визнає своєї поразки. Хоча, за його словами, мандат скоріш за все отримає кандидат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Березенко.

Про це пан Корбан заявив під час брифінгу у Чернігові, де 26 липня відбулися довибори у парламент, пише ВВС.

"В Чернігові стався дефолт влади. Судитися ми не будемо. Очевидно Березенко отримає цей мандат. Від цього мандата погано пахне. Було задіяно багато передвиборних технологій, які залишилися ще з часів Віктора Януковича", - заявив Геннадій Корбан.

За його словами, прихильники його опонента привезли у місто зброю.

Крім того, пан Корбан визнав факт роздачі продуктів в окрузі. Він заявив, що це була його особиста ініціатива і, що цим, він намагався зламати мережу підкупу виборців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кандидат в депутати пояснив, що різні дані екзит-полів пояснюється виборчими технологіями і підкупом виборців.

Читайте також: На 205-му окрузі в Чернігові опрацювали 76% протоколів

При цьому пан Корбан заявив, що продовжить займатися політикою.

"На місцеві вибори піде партія "Укроп" по всій країні", - зазначив пан Корбан.

На виборах в одномандатному окрузі в Чернігові за Сергія Березенка проголосували 35,75% виборців, за Геннадія Корбана - 14,84%. Такі дані ЦВК, яка в електронному вигляді опрацювала 96,38% протоколів дільничних виборчих комісій.

45-річний Геннадій Корбан був заступником Ігоря Коломойського, коли той очолював Дніпропетровську ОДА.