Представники української діаспори в США передали перший транш допомоги пораненим військовим.

20 тонн рису надійдуть до українських військових шпиталів вже найближчим часом, передає 5 канал.

Зокрема, вінницький шпиталь вже отримав три тонни рису. Ще по кілька тонн привезуть до військових медичних закладів Житомира, Києва та Білої Церкви.

Також рис отримають санаторії, де проходять реабілітацію бійці АТО, зокрема, у Трускавці, Старокостянтинові та Хмільнику.

Загалом до України має надійти понад 500 тонн крупи.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Читайте також: Швейцарці привезли в Україну допомогу для військових

Волонтери відзначають, щоу придбанні продуктів їм допомагали і корінні американці.

"Дуже багато емігрантів стурбовані тим, що відбувається зараз в Україні. Американці, корінні американці так само підключаються - це бізнесмени, і є люди які підключаються, дають зовсім небагато, але вони вкладають у загальну справу і таким чином збираються гроші", - розповів волонтер Сергій Полякевич.

Нагадаємо, раніше у липні швейцарський благодійний фонд "24h-Help" передав Черкаському обласному шпиталю для інвалідів війни гуманітарну допомогу на суму понад 100 тисяч гривень.