У парку міста Реймс, Франція, побили жінку, яка засмагала у парку Léo Lagrange у бікіні.

Про це повідомляє The Independent.

"Групу жінок у віці від 16 до 24 років, які скоїли напад, затримали. Одна із головних версій слідства - побиття через релігійні погляди", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Франції з шиком відгуляли День взяття Бастилії

Група дівчат підійшла до відпочивальниці та почала ображати, а також спробувала присоромити за появу в такому відвертому вбранні на публіці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами свідків, вона відповіда їм у грубій формі, через що її почали бити.

У бійку втрутилися очевидці, тож жінка в бікіні отримала легкі травми. Поліцейські з'ясували, що нападниці проживали в міському районі, населеному переважно мусульманами.

Мер Реймса Арно Робіна застеріг робити передчасні висновки щодо події.

"Разом з тим я можу зрозуміти, чому люди угледіли релігійне підґрунтя в нападі. Якщо виявиться, що вони мали рацію, це зробить подію дуже серйозною", - зазначив він.

Французькі користувачі соцмереж висловили своє ставлення до випадку, запустивши хештег #jeportemonmaillotauparc ("я ношу купальник у парку").