Голова Конституційного суду України Юрій Баулін, який потрапив у ДТП у Полтавській області учора ввечері, перебуває в свідомості.

Про це заявив в.о. головного лікаря Полтавської обласної клінічної лікарня ім. М.В. Скліфосовського Олександр Олійник, пише Громадське.

"Хворі у свідомості, контактні, але вони ще знаходяться під дією снодійних препаратів, тому контакт з ними обмежений", - повідомив Олійник.

За словами лікаря, після проведення обстежень були виконані оперативні втручання.

Наразі пацієнти, які постраждали у ДТП, отримують лікування згідно медичних протоколів. Стан пацієнтів залишається важким, але стабільним. Наразі прямої загрози життю немає, але далекоглядних висновків лікарі поки що не роблять.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Олійник також зазначив, що питання щодо транспортування постраждалих до Києва наразі не стоїть.

Читайте також: В аварії під Полтавою винен водій голови Конституційного суду - Аваков

Нагадаємо, ДТП сталося на 320 км автодороги Київ-Харків у неділю, 26 липня, близько восьмої години вечора.

Внаслідок зіткнення автомобілей Nissan і Toyota Camry на місці аварії загинули дві особи: водій і пасажир автомобіля Nissan. Інший пасажир - хлопчик 2003 р.н. - отримав травми, несумісні з життям, і загинув уночі в реанімації. Дівчинка 2004 р.н., що також знаходилася в авто, зараз перебуває у важкому стані та отримує медичну допомогу.

Водій та пасажир автомобіля Toyota Camry теж направлені до реанімації з важкими травмами - зараз вони проходять лікування в Полтавській обласної клінічної лікарні.

Один з них - голова Конституційного суду України Юрій Баулін. Він у момент аварії знаходився на пасажирському сидінні.