Екс-міністр екології Ігор Шевченко пропонував свої послуги команді голови Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі.

Про це заявив радник голови Одеської облдержадміністрації Саша Боровик, передає "Українська правда".

Чиновник підкреслив, що всі оголошення про набір нових робітників в обласну державну адміністрацію, повідомляють у прес-службі, або Міхеіл Саакашвілі особисто презентує нового реформатора у своїй команді.

"Коли ми оголошуємо, що хтось є членом нашої команди, тоді можна знати, що так і є. Якщо якісь приватні чи політичні люди роблять якісь заяви, що не підтверджуються через наші оголошення чи оголошення від губернатора, то перед тим треба перевіряти, що це було", - сказав Боровик.

Заступник голови Одеської ОДА розповів, що Ігор Шевченко був присутній на нараді, де пропонував свою кандидатуру на посаду в регіоні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі обіцяє знищити контрабанду на Одеській митниці за 100 днів

"Я був присутнім на одній зустрічі, де був Шевченко, і він запропонував свої послуги. Але я не чув, щоб хтось робив йому якусь пропозицію. Його тут немає, він не працює над проектами", - додав Боровик.

Нагадаємо, що народні депутати 2 липня відсторонили скандального міністра екології та природних ресурсів Ігора Шевченка від посади. Після цього він оголосив про участь у виборах мера Києва, також він повідомив, що залучиться до команди глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі та працюватиме як позаштатний радник.