Міліція розслідує смерть начальника юридичного відділу батальйону "Азов" Ярослава Бабича як умисне вбивство, інформує прес-служба ГУМВС України в Київській області.

Згідно з повідомленням, в Ірпінський міськвідділ міліції звернулися місцеві жителі і повідомили, що один з їхніх товаришів протягом доби не виходить на зв'язок. Працівники міліції виїхали за місцем проживання зниклого чоловіка в місті Буча і виявили там його тіло.

За попередніми даними, комбат "Азова" покінчив життя самогубством через повішення, ознак насильницької смерті на його тілі не виявлено.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини цієї події. Досудове слідство триває", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нацгвардієць застрелився на блокпосту АТО

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У прес-службі МВС підтвердили, що мова йде про Бабича, пише РБК-Україна.

Нагадаємо, про смерть начальника юрвідділу полку "Азов" Ярослава Бабича повідомив раніше народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько.